Συστηνόμαστε

me@worksmall

Ο Δημήτρης Παρθύμος γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 1980 κι ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία από το 2005.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στη φωτογραφική λέσχη του Δήμου Ζωγράφου, όπου έμαθε πολλά χρήσιμα μυστικά για τη φωτογραφία και γνώρισε τον δάσκαλο Νίκο Δημολίτσα. Παράλληλα φοίτησε σε μία σειρά σεμιναρίων του  Π. Ο. Φ. Π. Α.

Αργότερα έγινε μέλος του ice sossiety του Jerry Ghionis και παρακολούθησε  σεμινάρια στο Photo Wedding Stories με σκοπό να πλουτίσει τις γνώσεις του και να διευρύνει τις ικανότητες του και σε άλλα στυλ φωτογράφησης.

Ο Δημήτρης Παρθύμος έκανε το πρώτο του φωτορεπορτάζ γάμου το 2009 κι ίδρυσε το PhotoPop το 2010.

Εκτος απο την φωτογραφία γάμου ασχολείται και με την αρχιτεκτονική φωτογραφία και την αποτύπωση εκθέσεων με αξιόλογες συνεργασίες όπως  την documenta14, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Στάυρος Νιάρχος και την Στέγη Ιδρύματος ΩνάσηΑυτό που θέλουμε ειναι εσείς να χαρείτε την ημέρα του γάμου σας κι εμείς να αποτυπώσουμε τις πιο δυνατές, αληθινές στιγμές της!

Με υπευθυνότητα και συνέπεια, φροντίζουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα ποιοτικά και καλλιτεχνικά.

Η έδρα μας είναι στην Σύρο, αλλά μπορούμε να ταξιδέψουμε εντός και εκτός Ελλάδος προκειμένου να καλύψουμε τον γάμο σας ή τη βάπτιση του μικρού σας.

Ο εξοπλισμός

Για την φωτογραφία σαν χόμπι ο εξοπλισμός δεν είναι το πιο σημαντικό. Η φωτογραφική μηχανή αποτελεί απλά ένα εργαλείο και το “μάτι” πίσω από τη μηχανή κάνει τη διαφορά! Ένας καλός φωτογράφος γενικότερα μπορεί να βγάλει καλές φωτογραφίες ακόμα και με μία πλαστική μηχανούλα μίας χρήσεως.

Στην επαγγελματική φωτογραφία όμως- και πόσο μάλλον στην φωτογραφία γάμου όπου όλα συμβαίνουν μία φορά μόνο- τα πράγματα αλλάζουν. Ο εξοπλισμός επιβάλλεται να μπορεί ν’ ανταπεξέλθει στις δύσκολες τεχνικές απαιτήσεις της ημέρας. Χαμηλός φωτισμός, στιγμές που δε θα επαναληφθούν, ανάγκη για μεγάλες εκτυπώσεις. Ο φωτογράφος πρέπει να είναι έτοιμος να κρατήσει αυτές τις στιγμές και η μηχανή του πρέπει να μπορεί να τον ακολουθήσει.